1 Οκτ 2014
Η Microsoft παρουσίασε τα επόμενα Windows που τελικά δεν θα έχουν την ονομασία Windows 9 ή Windows TH όπως αναμενόταν αλλά Windows 10.

Το νέο λειτουργικό αναμένετε να κυκλοφορήσει στην αγορά στα μέσα του 2015 και αυτή την στιγμή βρίσκεται στην Techical Preview έκδοση που μπορούν να κατεβάσουν οι χρήστες κάνοντας register στο http://preview.microsoft.com .

Η νέα έκδοση των Windows θα επαναφέρει όπως ήταν αναμενόμενο το Start Menu αλλά με πολλές διαφορές σε σχέση με αυτό τον Windows 7.

Θα υπάρχει η δυνατότητα τα Windows 10 να είναι και πάλι "windows" με την έννοια ότι θα μπορούν τα apps να ανοίγουν σε παράθυρα με την δυνατότητα minimize-maximize-close όπως θα υπάρχει και η δυνατότητα 4 εφαρμογές να καταλαμβάνουν την οθόνη.

Στην νέα task bar θα εμφανίζεται ένα καινούργιο χαρακτηριστικό που θα δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να εναλλάσσεται μεταξύ των ανοικτών apps (κάτι αντίστοιχο με το keyboard shortcut    Alt+Tab).

Τα νέα Windows 10 θα είναι το πρώτο λειτουργικό της Microsoft που θα τρέχει αυτούσιο τόσο σε Desktop και Laptop υπολογιστές όσο και σε Smartphones και Tablets.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου